Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Друга сесія







РІШЕННЯ













Від

24.03.2020

2-5719







м.Черкаси







<









Про розгляд електронної петиції щодо капітального ремонту вулиці Нечуя-Левицького (тротуар, парна сторона) від вулиці Чайковського до проспекту Хіміків у м. Черкаси







>









Керуючись ст. 23-1 Закону України «Про звернення громадян», відповідно до ст. 25, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Черкаській міській раді, затвердженого рішенням Черкаської міської ради від 28.01.2016 № 2-143, з метою забезпечення безпеки руху пішоходів, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


1. Підтримати електронну петицію Че/1019-еп. щодо капітального ремонту вулиці Нечуя-Левицького (тротуар, парна сторона) від вулиці Чайковського до проспекту Хіміків у м. Черкаси.

2. Доручити департаменту житлово-комунального комплексу подати до проекту Програми соціально-економічного і культурного розвитку м. Черкаси на 2020 рік пропозицію: «Капітальний ремонт вулиці Нечуя-Левицького (тротуар, парна сторна) від вулиці Чайковського до проспекту Хіміків у м. Черкаси.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на міського голову Бондаренка А.В., постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, промисловості, транспорту, зв’язку,  підприємництва, екології та охорони навколишнього середовища (Кіта І.М.).





















Секретар міської ради





Я.В.Нищик