Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Друга сесія







РІШЕННЯ













Від

24.03.2020

2-5711







м.Черкаси







<









Про надання дозволу на списання та ліквідацію основних засобів з балансу комунального некомерційного підприємства «Третій Черкаський міський центр первинної медико-санітарної допомоги»







>









Відповідно до ч.1, ч.5 ст.60, п.30 ч.1. ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення Черкаської міської ради від 20.06.2013 №3-1712 «Про нову редакцію Положення про порядок списання та передачі майна, що перебуває у комунальній власності територіальної громади м.Черкаси», розглянувши відомості та акти інвентаризації основних засобів, що пропонує до списання комунальне некомерційне підприємство «Третій Черкаський міський центр первинної медико-санітарної допомоги», враховуючи клопотання департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міської ради,Черкаська міська рада,

ВИРІШИЛА:


1. Надати дозвіл на списання та ліквідацію основних засобів з балансу комунального некомерційного підприємства «Третій Черкаський міський центр первинної медико-санітарної допомоги», а саме:

- доплеровська приставка до УЗД, рік випуску 1993, первісна вартість – 133921,00 грн., знос – 100%;

- ультразвуковий сканер, рік випуску 1993, первісна вартість – 872512,00 грн., знос – 100%.

2. Кошти, отримані від списання матеріальних цінностей, зданих як брухт і відходи чорних та кольорових металів у розмірах згідно з діючим законодавством залишити у розпорядженні установи. Вісімдесят відсотків коштів, отриманих за здане у вигляді брухту і відходів золото, та п’ятдесят відсотків коштів, отриманих за здане у вигляді брухту і відходів срібло, перерахувати до міського бюджету.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міської ради Стадника О.М. та постійну комісію з питань охорони здоров’я, материнства, дитинства, сімї, соціального захисту, освіти, науки, культури, фізкультури та спорту (Цегвінцева А.В.).





















Секретар міської ради





Я.В.Нищик