Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Друга сесія







РІШЕННЯ













Від

24.03.2020

2-5709







м.Черкаси







<









Про розгляд електронної петиції від 22.01.2020 №Че/1032-еп щодо реконструкції пішохідних переходів по вул. Героїв Дніпра та Козацькій в мікрорайоні Митниця та пристроїв примусового зниження швидкості у м.Черкаси







>









Керуючись ст.23-1 Закону України «Про звернення громадян», відповідно до ст.25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Черкаській міській раді, затвердженого рішенням Черкаської міської ради від 28.01.2016 №2-143, за результатами розгляду електронної петиції від 22.01.2020 №Че/1032-еп щодо реконструкції пішохідних переходів по вул. Героїв Дніпра та Козацькій в мікрорайоні Митниця та пристроїв примусового зниження швидкості у м.Черкаси, враховуючи інформацію департаменту архітектури та містобудування, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Електронну петицію від 22.01.2020 №Че/1032-еп щодо реконструкції пішохідних переходів по вул.Героїв Дніпра та Козацькій в мікрорайоні Митниця та пристроїв примусового зниження швидкості у м. Черкаси підтримати частково.

2. Доручити департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради під час формування проекту бюджету розвитку м.Черкаси на 2021 рік надати відповідні пропозиції щодо видатків по об’єктах «Реконструкція вул.Героїв Дніпра (від вул.Сержанта Смірнова до вул.Козацька), в м.Черкаси», «Будівництво зливової каналізації по вул.Козацькій» та «Реконструкція вул.Гагаріна від вул.С.Жужоми до вул.С. Смірнова м.Черкаси».

3. Результати розгляду електронної петиції оприлюднити на офіційному веб-сайті Черкаської міської ради.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Скорика М.Г. та постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, промисловості, транспорту, зв’язку, підприємництва, екології та охорони навколишнього середовища (Кіта І.М.).





















Секретар міської ради





Я.В.Нищик