Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Друга сесія







РІШЕННЯ













Від

13.12.2019

2-5491







м.Черкаси







<









Про надання ОСББ «ЗАМКОВИЙ УЗВІЗ 1» дозволу на розроблення документації із землеустрою по узв. Замковому, 1






>









Розглянувши заяву об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «ЗАМКОВИЙ УЗВІЗ 1» щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, відповідно до пунктів 3, 6, 7 Розділу ІІ «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності» від 06.09.2012 № 5245-VI, відповідно до статей 12, 42, 92, 123, 125 Земельного кодексу України та статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


1. Надати об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «ЗАМКОВИЙ УЗВІЗ 1» (код ЄДРПОУ - 43000721) дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,2026 га в постійне користування по узв. Замковому, 1 під багатоквартирний житловий будинок та прибудинкову територію.

На земельну ділянку наявні містобудівні обмеження та обтяження землекористування пов’язані із розташуванням земельної ділянки в межах охоронної зони пам’яток археології та заповідної території «Черкаські берегові схили».


2. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент архітектури та містобудування Черкаської міської ради та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, архітектури, містобудування, реклами та комунальної власності (Савенко О.С.).



















Міський голова





А.В.Бондаренко