Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Друга сесія







РІШЕННЯ













Від

04.10.2019

2-5292







м.Черкаси







<









Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 21.03.2019 № 2-4180 «Про затвердження положення про департамент соціальної політики Черкаської міської ради в новій редакції»






>









Відповідно до статей 34, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою приведення нормативних актів у відповідність до положень Конвенції ООН про права осіб з інвалідністю, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


1. Внести зміни до рішення Черкаської міської ради від 21.03.2019
№ 2-4180 «Про затвердження положення про департамент соціальної політики Черкаської міської ради в новій редакції», а саме:

1.1. Підпункт 3 пункту 21 додатку до рішення викласти у такій редакції:

«3) затверджує положення про структурні підрозділи департаменту, посадові інструкції працівників департаменту, посадову інструкцію директора територіального центру надання соціальних послуг м. Черкаси, директора Черкаського міського центра соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, інших керівників установ, підпорядкованих департаменту; установлює тарифний розряд директору Черкаського міського центра соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з урахуванням вимог законодавства України;»;

1.2. У тексті положення про департамент соціальної політики Черкаської міської ради слова «інвалід» та «дитина-інвалід» в усіх відмінках і числах замінити словосполученнями «особа з інвалідністю» та «дитина з інвалідністю» відповідно.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту соціальної політики Черкаської міської ради Гудзенка О. І. та постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я, материнства, дитинства, сім’ї, соціального захисту, освіти, науки, культури, фізкультури та спорту, Цегвінцева А. В.).



















Міський голова





А.В.Бондаренко