Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Друга сесія







РІШЕННЯ













Від

04.10.2019

2-5289







м.Черкаси







<









Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 21.03.2019 № 2-4214 «Про затвердження Програми організації та проведення у місті Черкаси державних та місцевих свят, відзначення знаменних і пам’ятних дат, визначних історичних подій, інших заходів на 2019-2023 роки»






>









Відповідно статті 91 Бюджетного кодексу України, пункту 22 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рішення Черкаської міської ради від 21.03.2019 № 2-4173 «Про утворення деяких юридичних осіб Черкаської міської ради, затвердження їх структури та внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 23.05.2013 № 3-1682», відповідно до пунктів 2.3.111 – 2.3.113 Положення департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


1. Внести зміни до рішення Черкаської міської ради від 21.03.2019 № 2-4214 «Про затвердження Програми організації та проведення у місті Черкаси державних та місцевих свят, відзначення знаменних та пам’ятних дат, визначних історичних подій, інших заходів на 2019-2023 роки», а саме:

1.1. Викласти абзац 1 розділу І «Паспорт Програми» в наступній редакції: «Ініціатором розроблення та відповідальним виконавцем Програми організації та проведення у м. Черкаси державних та місцевих свят, відзначення знаменних і пам’ятних дат, визначних історичних подій, інших заходів на 2019-2023 роки (далі - Програма) є департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради».

1.2 Виключити розділ VII «Перелік заходів Програми та обсяги їх фінансування» з Програми організації та проведення у місті Черкаси державних та місцевих свят, відзначення знаменних і пам’ятних дат, визначних історичних подій, інших заходів на 2019-2023 роки.

1.3. Викласти абзац 2 розділу VIII «Фінансове забезпечення реалізації Програми» в наступній редакції: «Головний розпорядник коштів Програми - департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради. Розпорядник до кожного зі святкових заходів, знаменних чи пам’ятних дат, історичних подій, готує відповідні накази, якими затверджує плани заходів та кошториси витрат на їх організацію та проведення».

1.4. Викласти розділ ІХ «Організація контролю за ходом виконання Програми» в наступній редакції: «Контроль за ходом виконання Програми покладається на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради відповідно до розподілу обов’язків між міським головою, секретарем міської ради, заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, постійну комісію міської ради з питань місцевого самоврядування, депутатської діяльності, етики, регламенту, інформації, законності та правопорядку та директора департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

Моніторинг виконання Програми здійснюється спільно структурними підрозділами департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради, а саме управлінням культури та відділом планування, бухгалтерського обліку та звітності за встановленою формою, яка подається до департаменту фінансової політики Черкаської міської ради щоквартально до 20 числа місяця, наступного за звітним кварталом.

Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради надає оцінки ефективності Програми і, у випадку невиконання запланованих показників, аналізує причини їх невиконання та надає обґрунтовані пропозиції щодо внесення змін до Програми, які подає на розгляд сесії Черкаської міської ради».

1.5. Викласти абзац 2 розділу Х «Очікувані результати виконання Програми» в наступній редакції: «Реалізацію заходів Програми забезпечують департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради та інші структурні підрозділи виконавчих органів Черкаської міської ради відповідно до плану проведення заходів».

2. Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради до 30 вересня 2019 року підготувати проект рішення Черкаської міської ради «Про затвердження міської програми «Мистецькі Черкаси» на 2020-2024 роки», створеної шляхом об’єднання «Міської програми розвитку культури міста Черкаси на 2016-2020 роки» та «Програми організації та проведення в місті Черкаси державних та місцевих свят, відзначення знаменних і пам’ятних дат, визначних історичних подій, інших заходів на 2019-2023 роки».

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Коломойця І.А. та постійну комісію міської ради з питань економічного розвитку, інвестиційної політики, дерегуляції, бюджету, фінансів та регуляторної політики (Тренкін Ю.В.).



















Міський голова





А.В.Бондаренко