Статус: Чинне. Зі змінами

Внесено зміни рішенням(и):

№ 26-9 від 2022-06-23













ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Друга сесія







РІШЕННЯ













Від

22.08.2019

2-4733







м.Черкаси







<









Про надання згоди щодо безоплатної передачі у власність територіальної громади міста Черкаси квартир








>









Розглянувши звернення акціонерного товариства «Укртрансгаз» філія «Управління магістральних газопроводів «Черкаситрансгаз» (вх. ДОЗ №1599-01-10 від 24.01.2019 р.) стосовно передачі у власність територіальної громади міста Черкаси квартир, відповідно до п.7 ст.4 Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності» та постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2015 року № 348 та ст.ст.59,60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


1. Надати згоду на безоплатну передачу з державної у комунальну власність квартир за адресами: кв. №81 по бул.Шевченка,352, та кв. №153, 156 по бул.Шевченка,200, які знаходяться у господарчому віданні в акціонерному товаристві «Укртрансгаз» філія «Управління магістральних газопроводів «Черкаситрансгаз».


2. Департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради утворити комісію з прийому-передачі зазначених квартир та після підписання актів прийому-передачі затвердити їх.


3.Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради Удод І.І. та постійні комісії міської ради з питань земельних відносин, архітектури, містобудування, реклами та комунальної власності (Савенко О.С.) і з питань житлово-комунального господарства, промисловості, транспорту, зв’язку, підприємництва, екології та охорони навколишнього середовища (Кіта І.М.).





















Міський голова





А.В.Бондаренко