Статус: Чинне











ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА







Друга сесія








РІШЕННЯ













від

25.04.2019

2-4286








м.Черкаси







<









Про внесення змін до договору про субкредитування №13010-05/63 від 17 червня 2015 року про використання Позики, що надається Україні Міжнародним банком реконструкції та розвитку (Угода про позику «Другий проект розвитку міської інфраструктури» № 8391- UA від 26 травня 2014) в рамках проекту «Розвиток міської інфраструктури – 2»






>









З метою реалізації проекту «Реконструкція мереж водовідведення, впровадження автоматизованої системи управління та будівництво очисних споруд промивних вод на Дніпровській водоочисній станції”, відповідно до статей 26, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, розпорядження Кабінету Міністрів України від 13.10.2014 №956-р «Питання реалізації спільних з Міжнародним банком реконструкції та розвитку проектів “Другий проект розвитку міської інфраструктури (Проект розвитку міської інфраструктури - 2)”, відповідно до пропозицій Мінгрегіонбуду та НКРЕКП щодо внесення змін до п.16.1.1. договору про субкредитування №13010-05/63 від 17 червня 2015 року про використання Позики, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


1. Затвердити проект Додаткової угоди до договору про субкредитування №13010-05/63 від 17 червня 2015 року між Міністерством фінансів України, Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Черкаською міською радою, Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, та комунальним підприємством «Черкасиводоканал» Черкаської міської ради про використання Позики, що надається Україні Міжнародним банком реконструкції та розвитку (Угода про позику «Другий проект розвитку міської інфраструктури» № 8391- UA від 26 травня 2014) згідно з додатком.

  1. Доручити міському голові Бондаренку А.В. від імені Черкаської міської ради та директору комунального підприємств «Черкасиводоканал» Черкаської міської ради» Овчаренку С.В. від імені комунального підприємства підписати додаткову угоду до договору про субкредитування між Міністерством фінансів України, Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Черкаською міською радою, Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, та комунальним підприємством «Черкасиводоканал» Черкаської міської ради про використання Позики, що надається Україні Міжнародним банком реконструкції та розвитку (Угода про позику «Другий проект розвитку міської інфраструктури» № 8391-UA від 26 травня 2014).

3. Контроль за виконанням рішення покласти на міського голову Бондаренка А.В. та постійні комісії міської ради з питань економічного розвитку, інвестиційної політики, бюджету, фінансів, зовнішньоекономічної діяльності, інвестицій, тарифів та регуляторної політики (Тренкін Ю. В.) та з питань житлово-комунального господарства, промисловості, транспорту, зв’язку, підприємництва, екології та охорони навколишнього середовища (Кіта І. М.).




















Міський голова




А.В. Бондаренко


Додатки

2-4286 25.04.19 додатки.doc