Статус: Чинне











ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА







Друга сесія








РІШЕННЯ













від

08.04.2019

2-4278








м.Черкаси







<









Про визначення функцій замовника будівництва по об’єкту «Капітальний ремонт будівлі по вул. В.Чорновола, 54 для проведення навчально-тренувальних занять відділень ДЮСШ»






>









Відповідно до статті 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розділу 2 Положення про департамент архітектури та містобудування Черкаської міської ради, затвердженого рішенням Черкаської міської ради від 12.05.2017 № 2-2001, Положення про департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради, затвердженого рішенням Черкаської міської ради від 21.03.2019 № 2-4173, з метою виконання вимог законодавства України, що регулюють будівельну діяльність, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Визначити департамент архітектури та містобудування Черкаської міської ради (Савін А.О.) замовником будівництва по об’єкту “Капітальний ремонт будівлі по вул. В.Чорновола, 54 для проведення навчально-тренувальних занять відділень ДЮСШ».

2. Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради (Воронов С.П.) передати всі наявні документи, які засвідчують права замовника, проектну документацію, договірну, фінансову документацію, документацію, пов’язану з проведенням процедур закупівель.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Черкаської міської ради з питань земельних відносин, архітектури, містобудування, реклами та комунальної власності (Савенко О.С.), з питань економічного розвитку, інвестиційної політики, дерегуляції, бюджету, фінансів, тарифів та регуляторної політики (Тренкін Ю.В.), директора департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Воронова С.П., директора департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради Савіна А.О.



















Міський голова




А.В.Бондаренко