Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА







Друга сесія








РІШЕННЯ













від

08.04.2019

2-4282








м.Черкаси







<









Про затвердження Скорика М.Г. на посаду заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради та внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 06.02.2018 № 2-2890






>









Відповідно до статті 25, пунктів 3, 5 частини першої статті 26, пункту 5 частини четвертої статті 42, статті 51 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", керуючись статтями 3, 10 Закону України "Про службу в органах місцевого самоврядування", статтями 56-58 Закону України "Про запобігання корупції", статтею 5 Закону України "Про статус депутатів місцевих рад", враховуючи рішення Черкаської міської ради від 12.06.2018 № 2-3393 "Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 06.02.2018 № 2-2890", звернення голови фракції "Черкащани" І.В. Сухарькова від 18.03.2019, заяву Скорика М.Г., Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


1.  Затвердити СКОРИКА Максима Григоровича на посаду заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради в порядку переведення з посади заступника директора департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради.


2.  Міському голові Бондаренку А.В. організувати проведення спеціальної перевірки стосовно Скорика М.Г., який претендує на зайняття посади, яка передбачає зайняття відповідального або особливо відповідального становища, відповідно до Порядку проведення спеціальної перевірки стосовно осіб, які претендують на зайняття посад, які передбачають зайняття відповідального або особливо відповідального становища, та посад з підвищеним корупційним ризиком, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 р. № 171 (далі – Порядок).


3.  У разі ненадання Скориком М.Г. у встановлений Порядком строк згоди на проведення спеціальної перевірки або встановлення за результатами її проведення обставин, які є підставою для відмови у затвердженні Скорика М.Г. на посаду заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, міському голові Бондаренку А.В. видати розпорядження про звільнення Скорика М.Г. з посади заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради на підставі статті 58 Закону України «Про запобігання корупції».


4.  Внести зміни до пункту 7 рішення Черкаської міської ради від 06.02.2018 № 2-2890 "Про утворення виконавчого комітету Черкаської міської ради", а саме: доповнити пунктом 7.6 такого змісту:

"7.6. СКОРИК Максим Григорович, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.".


5.  З моменту набрання чинності цього рішення повноваження депутата Черкаської міської ради СКОРИКА Максима Григоровича припиняються достроково у зв’язку із затвердженням на виборну посаду, що входить до складу виконавчого комітету.


6.  Це рішення набирає чинності з дня наступного після підписання його міським головою.


7.  Контроль за виконанням рішення покласти на міського голову Бондаренка А.В.



















Міський голова




А.В.Бондаренко