Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА







Друга сесія








РІШЕННЯ













від

21.03.2019

2-4245








м.Черкаси







<









Про надання КУ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ЧЕРКАСЬКИЙ ОЦФЗН «СПОРТ ДЛЯ ВСІХ» земельної ділянки у постійне користування по пров. Будівельному, 34






>









Розглянувши проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки КОМУНАЛЬНІЙ УСТАНОВІ ЧЕРКАСЬКЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ЧЕРКАСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ФІЗИЧНОГО ЗДОРОВЯ НАСЕЛЕННЯ «СПОРТ ДЛЯ ВСІХ» площею 0,5802 га під будівлю центру туризму, краєзнавства, екскурсій та спорту учнівської молоді по пров. Будівельному, 34, враховуючи пункти 3, 6, 7, 9 Розділу ІІ «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності» від 06.09.2012 № 5245-VI, відповідно до статей 12, 19, 92, 123, 125, 126, 134, 186 Земельного кодексу України та статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


1. Зареєструвати право комунальної власності за територіальною громадою міста Черкаси на земельну ділянку площею 0,5802 га (кадастровий номер **********:06:042:0108) в межах, визначених проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

2. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки КОМУНАЛЬНІЙ УСТАНОВІ ЧЕРКАСЬКЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ЧЕРКАСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ФІЗИЧНОГО ЗДОРОВЯ НАСЕЛЕННЯ «СПОРТ ДЛЯ ВСІХ» площею 0,5802 га під будівлю центру туризму, краєзнавства, екскурсій та спорту учнівської молоді по пров. Будівельному, 34.

3. Надати КОМУНАЛЬНІЙ УСТАНОВІ ЧЕРКАСЬКЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ЧЕРКАСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ФІЗИЧНОГО ЗДОРОВЯ НАСЕЛЕННЯ «СПОРТ ДЛЯ ВСІХ» (код ЄДРПОУ- 36446424) земельну ділянку площею 0,5802 га (кадастровий номер **********:06:042:0108) по пров. Будівельному, 34 у постійне користування під будівлю центру, краєзнавства, екскурсій та спорту учнівської молоді.

На земельну ділянку наявні містобудівні обмеження та обтяження землекористування, пов’язані розташуванням частини земельної ділянки в охоронній зоні навколо інженерних комунікацій.

Земельну ділянку віднести земель житлової та громадської забудови.

Цільове призначення – для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (код КВЦПЗ – 03.15.).

4. Зобов’язати КОМУНАЛЬНУ УСТАНОВУ ЧЕРКАСЬКЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ЧЕРКАСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ФІЗИЧНОГО ЗДОРОВЯ НАСЕЛЕННЯ «СПОРТ ДЛЯ ВСІХ»:

4.1. Здійснити дії направлені на державну реєстрацію права постійного користування земельною ділянкою протягом двох місяців з дати прийняття рішення.

4.2. В зоні проходження інженерних мереж вести обмежене землекористування відповідно до діючих норм і правил, забезпечувати безперешкодний допуск власників і експлуатаційних технічних служб для ремонту та експлуатації інженерних мереж.

5. Врахувати інтереси і права суміжних землекористувачів та дотримуватись правил добросусідства, згідно статей 96, 103 Земельного кодексу України.

6. Попередити землекористувача про необхідність виконання своїх обов’язків відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України та про те, що право користування земельною ділянкою може бути припинено відповідно до вимог статей 141 та 143 Земельного кодексу України.

7. Доручити Міськрайонному управлінню у Черкаському районі та м. Черкасах головного управління Держгеокадастру у Черкаській області внести зміни до відповідних реєстрів.

8. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент архітектури та містобудування та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, архітектури, містобудування, реклами та комунальної власності (Савенко О.С.).




















Міський голова




А.В.Бондаренко