Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Друга сесія







РІШЕННЯ













Від

21.03.2019

2-4237







м.Черкаси







<









Про надання ОСББ «Гоголя 469» дозволу на розроблення документації із землеустрою по вул. Гоголя, 469








>









Розглянувши заяву об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Гоголя 469» щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, відповідно до пунктів 3, 6, 7 Розділу ІІ «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності» від 06.09.2012 № 5245-VI, відповідно до статей 12, 42, 92, 123, 125 Земельного кодексу України та статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


1. Надати об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Гоголя 469» (код ЄДРПОУ - 41241403) дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,4416 га в постійне користування по вул.Гоголя,469 під багатоквартирний житловий будинок та прибудинкову територію.

На земельну ділянку наявні містобудівні обмеження та обтяження землекористування пов’язані із розташуванням частини земельної ділянки в охоронній зоні навколо інженерних комунікацій.

2. Доручити розробнику землевпорядної документації при розробці відповідної документації, врахувати необхідність забезпечення можливості проїзду та проходу гр. Шумейко Г.В. по наявному шляху до доріг загального користування.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент архітектури та містобудування Черкаської міської ради та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, архітектури, містобудування, реклами та комунальної власності (Савенко О.С.).




















Міський голова





А.В.Бондаренко