Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА







Друга сесія








РІШЕННЯ













від

21.03.2019

2-4230








м.Черкаси







<









Про громадську експертизу діяльності Черкаської міської ради та її виконавчих органів






>









Відповідно до пункта 3 Порядку сприяння проведенню громадської експертизи діяльності органів виконавчої влади затвердженого постановою Кабінету Міністрів України №976 від 05.11.2008 року (зі змінами), з метою підвищення ефективності управлінських рішень та діяльності Черкаської міської ради, її виконавчого комітету та виконавчих органів, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


  1. Затвердити Порядок проведення громадської експертизи діяльності Черкаської міської ради та її виконавчих органів, що додається.

  2. Доповнити Статут територіальної громади міста Черкаси, затверджений рішенням Черкаської міської ради від 12.12.2017 № 2-2824 новою статтею такого змісту:

«Стаття 75. Громадська експертиза діяльності Черкаської міської ради та її виконавчих органів, є однією з форм участі членів територіальної громади у здійсненні місцевого самоврядування, яка передбачає проведення інститутами громадянського суспільства оцінки діяльності Черкаської міської ради, її виконавчого комітету та виконавчих органів, ефективності прийняття і виконання такими органами та посадовими особами рішень, підготовку пропозицій щодо розв’язання суспільно значущих проблем місцевого значення для їх врахування Черкаською міською радою, її виконавчим комітетом та виконавчими органами, у своїй роботі.».

  1.  Контроль за виконанням рішення покласти на міського голову Бондаренка А.В.



















Міський голова




А.В.Бондаренко



Додатки

2-4230 21.03.19 додатки.doc