Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА







Друга сесія








РІШЕННЯ













від

21.03.2019

2-4202








м.Черкаси







<









Про надання дозволу комунальному підприємству «Черкасиводоканал» Черкаської міської ради на списання основного засобу






>









Керуючись п. 30 ч. 1 ст. 26 та п. 1 ст. 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням Черкаської міської ради від 20.06.2013 № 3 - 1712 «Про нову редакцію Положення про порядок списання та передачі майна, що перебуває у комунальній власності територіальної громади м. Черкаси», враховуючи експлуатаційну і фізичну зношеність технологічного обладнання, зумовленого повною втратою технічних, технологічних якостей, економічною недоцільністю ремонту та звернення комунального підприємства «Черкасиводоканал», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


1. Надати дозвіл на списання та ліквідацію основного засобу з балансу комунального підприємства «Черкасиводоканал»:

- автоклаву ВК-75 (стерилізатора парового), 2001 року випуску, інвентарний номер 075л, первісна вартість – 53795,97 грн., залишкова вартість –0 грн.

2. У місячний строк після оприбуткування майна подати до департаменту житлово-комунального комплексу звіт про списання майна.

3. Кошти, одержані внаслідок списання майна, спрямувати на оновлення матеріально-технічної бази підприємства.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент житлово-комунального комплексу (Панченко Ю.В.) та постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, промисловості, транспорту, зв’язку,  підприємництва, екології та охорони навколишнього середовища (Кіта І.М.).




















Міський голова




А.В.Бондаренко