Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА







Друга сесія








РІШЕННЯ













від

21.03.2019

2-4189








м.Черкаси







<









Про надання дозволу на списання шляхом продажу колісно - транспортного засобу з балансу комунального некомерційного підприємства «Друга Черкаська міська лікарня відновного лікування»






>









Відповідно до ст.26 ст. ,29 ст., 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення Черкаської міської ради від 20.06.2013 №3 – 1712» Про нову редакцію Положення про порядок списання та передачі майна, що перебуває у комунальній власності територіальної громади м. Черкаси ", розглянувши відомості та акти інвентаризації основних засобів , що пропонує до списання комунальне некомерційне підприємство «Друга Черкаська міська лікарня відновного лікування» , враховуючи клопотання департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міської ради,Черкаська міська рада,

ВИРІШИЛА:


1. Надати дозвіл на списання шляхом продажу колісно-транспортного засобу з балансу комунального некомерційного підприємства «Друга Черкаська міська лікарня відновного лікування» через аукціон, а саме:

- автомобіль марки CHERY, модель AMULET, - первісна вартість – 49995,00 гривень, знос – 44998,94 гривень.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міської ради Стадника О.М. та постійну комісію з питань охорони здоров’я, материнства, дитинства, сімї, соціального захисту, освіти, науки, культури, фізкультури та спорту.




















Міський голова




А.В.Бондаренко