Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА







Друга сесія








РІШЕННЯ













від

21.03.2019

2-4188








м.Черкаси







<









Про надання дозволу на списання та ліквідацію основних засобів з балансу комунального закладу «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги» Черкаської міської ради»






>









Відповідно до ст.26, ст.29, ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення Черкаської міської ради від 20.06.2013 №3 - 1712 «Про нову редакцію Положення про порядок списання та передачі майна, що перебуває у комунальній власності територіальної громади м.Черкаси», розглянувши звіти про проведення незалежного експертного дослідження технічного стану основних засобів, що пропонує до списання комунальний заклад «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги» Черкаської міської ради», враховуючи клопотання департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міської ради,Черкаська міська рада,

ВИРІШИЛА:


1. Надати дозвіл на списання та ліквідацію основних засобів з балансу комунального закладу «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги» Черкаської міської ради», а саме:

- автомобіль марки РАФ, модель - 22031, рік випуску -1990, первісна вартість – 12419,00 гривень, знос - 100%,

- автомобіль марки TOYOTA, модель - HI ACE , рік випуску - 1993, первісна вартість – 46350,00 гривень, знос - 100%.

2. Вилучені частини, агрегати, вузли оприбуткувати згідно з чинним законодавством. Кошти, отримані від списання матеріальних цінностей, зданих як брухт і відходи чорних та кольорових металів у розмірах згідно з діючим законодавством, залишити у розпорядженні установи.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міської ради Стадника О.М. та постійну комісію з питань охорони здоров’я, материнства, дитинства, сімї, соціального захисту, освіти, науки, культури, фізкультури та спорту.



















Міський голова




А.В.Бондаренко