Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА







Друга сесія








РІШЕННЯ













від

21.03.2019

2-4186








м.Черкаси







<









Про встановлення Черкаському обласному військовому комісаріату пільги зі сплати за оренду обєкту міської комунальної власності






>









Відповідно до частини 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши лист Черкаського обласного військового комісаріату щодо встановлення пільги зі сплати за оренду об’єкту міської комунальної власності, зважаючи на те, що військовий комісаріат забезпечує виконання законодавства з питань військового обов’язку і військової служби, мобілізаційної підготовки та мобілізації в особливий період людських і транспортних ресурсів на території Черкаської області, Черкаська міська  рада

ВИРІШИЛА:


1. Встановити Черкаському обласному військовому комісаріату пільгу зі сплати за оренду нежитлових будівель загальною площею 7064,70 кв.м, що розташовані по вул. Хоменка, 19 у розмірі 1 (одна) гривня 20 копійок з ПДВ в рік з 02 січня 2019 року.

2. Департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради (Удод І.І.) внести зміни до діючого договору оренди об’єкту нерухомості.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради Удод І.І. та постійну комісію Черкаської міської ради з питань земельних відносин, архітектури, містобудування, реклами та комунальної власності (Савенко О.С.).




















Міський голова




А.В.Бондаренко