Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Друга сесія







РІШЕННЯ













Від

05.03.2019

2-4043







м.Черкаси







<









Про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою на земельну ділянку по вул.Свидівоцькій,14, громадянці Бондаренко О.О. (вільна земельна ділянка за рахунок існуючого землекористування)








>









Розглянувши заяву громадянки Бондаренко О.О. про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою, враховуючи пункти 3, 6, 7 Розділу ІІ «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», керуючись статтями 12, 118, 121, 122, 123, 134 Земельного кодексу України та ст.26 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


1. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці Бондаренко Ользі Олександрівні по вул.Свидівоцькій,14, орієнтовною площею 0,0615 га безоплатно у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).


2.Контроль за виконанням рішення покласти на департамент архітектури та містобудування Черкаської міської ради та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин архітектури, містобудування, реклами та комунальної власності (Савенко О.С.).




















Міський голова





А.В.Бондаренко