Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Друга сесія







РІШЕННЯ













Від

05.03.2019

2-4042







м.Черкаси







<









Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою з організації та встановлення меж території природно-заповідного фонду («сквер ім.Сержанта Смірнова»)






>









Враховуючи заяву комунального підприємства «Дирекція паків» Черкаської міської ради щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою з організації та встановлення меж території природно-заповідного фонду, відповідно до статей 12, 19, 43-46 Земельного кодексу України, статей 25, 47 Закону України «Про землеустрій», Закону України «Про природно-заповідний фонд України», враховуючи рішення Черкаської міської ради від 17.01.2018 № 2-2867 «Про визначення балансоутримувача безгосподарських скверів у м.Черкаси», відповідно до якого майновий комплекс «сквер ім. Сержанта Смірнова» перебуває в господарському віданні комунального підприємства «Дирекція паків» Черкаської міської ради, рішення Черкаської міської ради від 23.10.2018 № 2-3721 «Про внесення змін до рішення міської ради від 08.10.2009 № 5-33 «Про організацію об’єктів природно - заповідного фонду місцевого значення на території скверів «Козацький», «Дніпровський», ім.Сержанта Смірнова та «Скверу надії», рішення Черкаської обласної ради від 23.06.2010 № 34-9/V «Про території та об’єкти природно-заповідного фонду області», статтю 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою з організації та встановлення меж територій природно-заповідного фонду місцевого значення - парку пам’ятки садово-паркового мистецтва «сквер ім. Сержанта Смірнова» орієнтовною площею 0,9100 га на розі вул.Сержанта Смірнова та вул.Гагаріна.

На земельну ділянку наявні містобудівні обмеження та обтяження землекористування, пов’язані із розміщенням частини земельної ділянки в охоронній зоні навколо інженерних комунікацій.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту архітектури та містобудування Савіна А.О. та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, архітектури, містобудування, реклами та комунальної власності (Савенко О.С.).



















Міський голова





А.В.Бондаренко