Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Друга сесія







РІШЕННЯ













Від

05.03.2019

2-4041







м.Черкаси







<









Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою з організації та встановлення меж території природно-заповідного фонду («Сквер «Героїв Чорнобиля»)







>









Враховуючи заяву комунального підприємства «Дирекція паків» Черкаської міської ради щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою з організації та встановлення меж території природно-заповідного фонду, відповідно до статей 12, 19, 43-46 Земельного кодексу України, статей 25, 47 Закону України «Про землеустрій», Закону України «Про природно-заповідний фонд України», враховуючи рішення Черкаської міської ради від 17.01.2018 № 2-2867 «Про визначення балансоутримувача безгосподарських скверів у м.Черкаси», відповідно до якого майновий комплекс сквер «Героїв Чорнобиля» перебуває в господарському віданні комунального підприємства «Дирекція паків» Черкаської міської ради, рішення Черкаської міської ради від 20.09.2016 № 2-910 «Про створення скверів», рішення Черкаської обласної ради від 16.12.2016 № 10-12/VIІ «Про території та об’єкти природно-заповідного фонду області», статтю 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


1. Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою з організації та встановлення меж територій природно-заповідного фонду місцевого значення - парку пам’ятки садово-паркового мистецтва «Сквер «Героїв Чорнобиля» орієнтовною площею 0,3417 га по вул. Прикордонника Лазаренка.

На земельну ділянку наявні містобудівні обмеження та обтяження землекористування, пов’язані із розміщенням частини земельної ділянки в охоронній зоні навколо інженерних комунікацій.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту архітектури та містобудування Савіна А.О. та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, архітектури, містобудування, реклами та комунальної власності (Савенко О.С.).




















Міський голова





А.В.Бондаренко