Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Друга сесія







РІШЕННЯ













Від

05.03.2019

2-4034







м.Черкаси







<









Про надання дозволу комунальному підприємству «ЧЕЛУАШ» Черкаської міської ради на укладання договору фінансового лізингу для придбання техніки







>









Керуючись Законом України «Про фінансовий лізинг», Цивільним кодексом України, Бюджетним кодексом України, ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою підвищення безпеки, якості та своєчасності здійснення заходів з ремонту та утримання об’єктів вулично-дорожньої мережі м.Черкаси, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


1. Надати дозвіл комунальному підприємству «ЧЕЛУАШ» Черкаської міської ради (код ЄДРПОУ 05445296) на укладання договору фінансового лізингу для придбання техніки у кількості 12 одиниць з правом викупу на загальну суму не більше 31 000 000,00 (тридцяти одного мільйона гривень 00 коп.) грн. на таких умовах: аванс – не більше 6 200 000,00 (шести мільйонів двохсот тисяч гривень 00 коп.) грн.; відсоткова ставка – не більше 19 % річних у гривні; строк лізингу 5 років (60 місяців); банківська комісія за надання лізингу – не більше 3%; погашення лізингових платежів, банківської комісії та відсотків – щомісячно рівними частинами; страхування – згідно з тарифами акредитованої у лізингодавця страхової компанії.

Надати дозвіл директору комунального підприємства «ЧЕЛУАШ» Черкаської міської ради Мельнику Олексію Олексійовичу на підписання договору фінансового лізингу і договору страхування майна та необхідних документів для оформлення цих договорів.

2. Департаменту фінансовому політики Черкаської міської ради, при формуванні міського бюджету на 2019 – 2024 роки, передбачити кошти для забезпечення виконання зобов’язань комунального підприємства «ЧЕЛУАШ» Черкаської міської ради, відповідно до послуг фінансового лізингу та вимог чинного законодавства.

3. Комунальному підприємству «ЧЕЛУАШ» Черкаської міської ради:

3.1. Дозволити здійснювати витрати, пов’язані з ремонтом та обслуговуванням техніки (п.1 цього рішення), згідно з діючою системою огляду і ремонту рухомого складу та іншими нормативними і технологічними документами.




3.2. Після закінчення лізингу здійснити дії щодо оформлення відповідних документів, що підтверджують право власності на техніку (п.1 цього рішення) за територіальною громадою міста, в особі комунального підприємства «ЧЕЛУАШ» Черкаської міської ради.

4. Черкаська міська рада бере на себе зобов’язання щодо забезпечення виконання умов договору фінансового лізингу впродовж всього терміну його дії, у тому числі за рахунок виділення з міського бюджету м.Черкаси коштів у розмірі та в строки, необхідні для повного та своєчасного виконання умов договору фінансового лізингу.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бордунос Л.І., постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, промисловості, транспорту, зв’язку, підприємництва, екології та охорони навколишнього середовища (Кіта І.М.).




















Міський голова





А.В.Бондаренко