Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Друга сесія







РІШЕННЯ













Від

31.01.2019

2-4012







м.Черкаси







<









Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на розі вул.Ціолковського та вул.Соснівської, громадянину Ботнару А.Ф. (вільна земельна ділянка, учасник АТО)






>









Розглянувши заяву громадянина Ботнара А.Ф., учасника антитерористичної операції, про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою, враховуючи пункти 3, 6, 7 Розділу ІІ «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», керуючись статтями 12, 118, 121, 122 Земельного кодексу України та ст.26 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину Ботнару Андрію Федоровичу на розі вул.Ціолковського та вул.Соснівської (див. викопіювання від 02.01.2019), орієнтовною площею 0,1000 га безоплатно у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Згідно з висновком управління планування та архітектури департаменту архітектури та містобудування від 02.01.2019 № 103215-з на земельну ділянку на вул.Ціолковського та вул.Соснівської (див. викопіювання від 02.01.2019), наявні містобудівні обмеження та обтяження землекористування, а саме:

- земельна ділянка потрапляє в заповідну територію «Черкаські берегові схили»;

- пов’язані із розташуванням частини земельної ділянки в зоні діючих інженерних мереж.

2. Дозвіл на розробку документації із землеустрою надається за умови позитивного висновку служби охорони культурної спадщини.

3. Управлінню планування та архітектури департаменту архітектури та містобудування присвоїти адресу вищезазначеному об’єкту.

4. Громадянин зобов’язаний замовити розрахунок відновлюваної вартості зелених насаджень.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент архітектури та містобудування Черкаської міської ради та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин архітектури, містобудування, реклами та комунальної власності (Савенко О.С.).



















Секретар міської ради





Я.В.Нищик