Статус: Чинне







ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Друга сесія







РІШЕННЯ













Від

11.10.2018

2-3468







м. Черкаси
















«Про внесення змін до рішення міської ради від 19.04.2017 № 2-1947 «Про Бюджетний регламент

Черкаської міської ради»






>









Відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Бюджетного кодексу України, Регламенту Черкаської міської ради 8-го скликання затвердженого рішенням Черкаської міської ради від 24.12.2015 № 2-18, Черкаська міська рада


ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до рішення Черкаської міської ради від 19.04.2017 № 2-1947 «Про Бюджетний регламент Черкаської міської ради» виклавши додаток до Бюджетного регламенту Черкаської міської ради в новій редакції, що додається.

2. Внести зміни до рішення Черкаської міської ради від 19.04.2017 № 2-1947 «Про Бюджетний регламент Черкаської міської ради» виклавши пункт 5.7. Бюджетного регламенту Черкаської міської ради в новій редакції:

«5.7. Міська рада має право делегувати виконавчому комітету Черкаської міської ради за погодженням з постійною комісією міської ради з питань стратегічного розвитку, бюджету, фінансів, цін, тарифів та регуляторної політики здійснювати розподіл та перерозподіл обсягів міжбюджетних трансфертів з державного, обласного та інших бюджетів в період між сесіями міської ради.

З цією метою у разі необхідності розподілу та перерозподілу обсягів міжбюджетних трансфертів з державного, обласного та інших бюджетів департамент фінансової політики готує проект рішення щодо розподілу та перерозподілу обсягів міжбюджетних трансфертів з державного, обласного та інших бюджетів та забезпечує його подання на розгляд виконавчому комітету Черкаської міської ради.

Проведені у міжсесійний період зміни затверджуються міською радою при черговому уточненні міського бюджету.».

3. Департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради опублікувати дане рішення в регіональних друкованих засобах масової інформації та на сайті міської ради (http://www.rada.cherkasy.ua) не пізніше ніж у десятиденний строк з дня його прийняття.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на міського голову Бондаренко А.В.


Секретар міської ради





Я.В. Нищик


Додатки

2-3468 11.10.18 додаток.doc