Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Друга сесія







РІШЕННЯ













Від

22.08.2018

2-3449







м.Черкаси







<









Про утворення комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Черкаської міської ради»






>









Відповідно до пункту 30 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 20 Закону України «Про освіту від 05.09.2017 № 2145-VIII, на виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Положення про інклюзивно-ресурсний центр» від 12.07.2017 № 545, та з метою забезпечення права дітей з особливими освітніми потребами від 2 до 18 років на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти, у тому числі у професійно-технічних навчальних закладах, шляхом проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини з особливими освітніми потребами, надання їм психолого-педагогічної допомоги та забезпечення системного кваліфікованого супроводження, ефективного використання кадрового потенціалу, підвищення ефективності використання бюджетних коштів, Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Утворити комунальну установу «Інклюзивно-ресурсний центр Черкаської міської ради.

2. Затвердити Статут комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Черкаської міської ради (додаток № 1).

3. Затвердити штатний розпис комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Черкаської міської ради» в кількості 2 штатні одиниці та у разі потреби передбачати залучення додаткових фахівців шляхом укладення цивільно-правових угод з оплатою за фактично відпрацьований час (додаток № 2).

4. Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради здійснити державну реєстрацію комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Черкаської міської ради» відповідно до встановленого законодавством порядку та забезпечити здійснення заходів, передбачених чинним законодавством України щодо виконання цього рішення.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Воронова С.П. та постійну комісію міської ради з питань охорони здоров`я, материнства, дитинства, сім`ї, соціального захисту, освіти, науки, культури, фізкультури та спорту.



















Міський голова





А.В.Бондаренко



Додатки

2-3449 22.08.18.rar