Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Друга сесія







РІШЕННЯ













Від

30.11.2017

2-2771







м.Черкаси







<









Про відмову комунальному підприємству «Черкасиінвестбуд» Черкаської міської ради» у наданні земельної ділянки в постійне користування по вул. Героїв Дніпра (вільна земельна ділянка)






>









Розглянувши проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,6000 га комунальному підприємству «ЧЕРКАСИІНВЕСТБУД» Черкаської міської ради» у постійне користування для будівництва змішаного використання – з житловими приміщеннями у верхніх поверхах та розміщенням на нижніх поверхах виставкового центру по вул. Героїв Дніпра, враховуючи пропозиції депутатів (протокольне доручення від 30.11.2017 № ПД-8-700), відповідно до статті 12 Земельного кодексу України та статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


1. Відмовити комунальному підприємству «Черкасиінвестбуд» Черкаської міської ради» (код ЄДРПОУ – 22797909) у наданні земельної ділянки площею 0,6000 га (кадастровий номер **********:01:013:0025) по вул. Героїв Дніпра у постійне користування для будівництва змішаного використання – з житловими приміщеннями у верхніх поверхах та розміщенням на нижніх поверхах виставкового центру за рахунок земель Черкаської міської ради.


2. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент архітектури та містобудування Черкаської міської ради та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, архітектури, містобудування, реклами та комунальної власності (Савенко О.С.).




















Міський голова





А.В.Бондаренко