Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Друга сесія







РІШЕННЯ













Від

10.08.2017

2-2335







м.Черкаси







<









Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 20.09.2016 №2-938 «Про згоду щодо надання дозволу на розміщення сумісного підвісу кабелю на опорах, які є власністю територіальної громади міста Черкаси»






>









Розглянувши звернення ТОВ «МакЛаут-ЧС» від 13.05.2017 (вх. ДОЗ №6905-01-13 від 13.05.2017 р.) стосовно розміщення сумісного підвісу оптоволоконного кабелю на опорах зовнішнього освітлення та опорах контактної мережі електротранспорту , які є власністю територіальної громади міста Черкаси та перебувають на балансі комунальних підприємств «Міськсвітло» та «Черкасиелектротранс» Черкаської міської ради, з метою належного надання каналів передавання даних для камер вуличного відеоспостереження в межах соціального проекту «Безпечне місто» та відповідно до ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до рішення Черкаської міської ради від 20.09.2016 №2-938 «Про згоду щодо надання дозволу на розміщення сумісного підвісу кабелю на опорах, які є власністю територіальної громади міста Черкаси», а саме, пункт 1 рішення викласти в новій редакції:

«Надати згоду комунальному підприємству електромереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло» Черкаської міської ради та комунальному підприємству «Черкасиелектротранс» Черкаської міської ради, у господарському віддані яких перебувають опори зовнішнього освітлення та опори контактної мережі електротранспорту, на розміщення сумісного підвісу оптоволоконної мережі (у тому числі оптоволоконний кабель та комутуючі пристрої (оптичний з’єднувач, передавальні оптоелектронні модулі, оптичні муфти, оптичний крос), з вартістю підвісу за одну опору на місяць у сумі 1 гривня в т.ч. ПДВ».

2. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту економіки та розвитку Удод І.І. та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, архітектури, містобудування, реклами та комунальної власності (Савенко О.С.).



















Міський голова





А.В.Бондаренко