Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Друга сесія







РІШЕННЯ













Від

07.06.2017

2-2161







м.Черкаси







<









Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 28.07.2016 № 2-812 «Про згоду щодо безоплатної передачі у власність територіальної громади міста Черкаси зовнішніх інженерних мереж до житлового будинку № 23 по вул. Гагаріна»






>









Розглянувши звернення ТОВ «Торгівельно-розважального комплексу «Південний» (ДОЗ вх. № 4620-01-15 від 31.03.2017) стосовно зміни вартості інженерних мереж до будинку по вул. Гагаріна, 23, відповідно до ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


1. Внести зміни до рішення Черкаської міської ради від 28.07.2016 № 2-812 «Про згоду щодо безоплатної передачі у власність територіальної громади міста Черкаси зовнішніх інженерних мереж до житлового будинку № 23 по вул. Гагаріна», а саме пункт 2 викласти в новій редакції:

«2. Передати безоплатно, з метою подальшої експлуатації зовнішні інженерні мережі водовідведення та зливової каналізації до житлового будинку № 23 по вул. Гагаріна відповідно:

- зовнішні мережі водовідведення – на баланс КП «Черкасиводоканал», як внесок до Статутного капіталу підприємства вартістю 258 169,00 (двісті п’ятдесят вісім тисяч сто шістдесят дев’ять);

- зовнішні мережі зливової каналізації – на баланс КП «Черкаське експлуатаційне лінійне управління автомобільних шляхів» Черкаської міської ради», як внесок до Статутного капіталу підприємства вартістю 45 100,00 (сорок п’ять тисяч сто) гривень.»

2. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради Удод І.І. та постійні комісії міської ради з питань земельних відносин, архітектури, містобудування, реклами та комунальної власності (Савенко О.С.) та з питань житлово-комунального господарства, промисловості, транспорту, зв’язку, підприємництва, екології та охорони навколишнього середовища (Кіта І. М.).



















Міський голова





А.В.Бондаренко