Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Друга сесія







РІШЕННЯ













Від

24.04.2017

2-1979







м.Черкаси







<









Про встановлення Благодійний фонд «Дахнівська січ» пільгової плати за оренду нежитлових приміщень міської комунальної власності








>









Відповідно до ч. 5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши клопотання Благодійного фонду «Дахнівська січ» від 14.03.2017 щодо встановлення пільгової орендної плати та враховуючи, що даний об’єкт має важливе соціальне значення, Черкаська міська  рада

ВИРІШИЛА:


1. Встановити Благодійному фонду «Дахнівська січ» пільгову орендну плату у сумі 2000,00 грн. в місяць ( в тому числі ПДВ) за договором оренди комплексу будівель і споруд, розташованого за адресою: с.Свидівок, вул.Дахнівська,36, на 1 рік з 23.04.2017 року.

2. Департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради (Удод І.І.) внести зміни до договору оренди об’єкту нерухомості №1762 в частині орендної плати.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради Удод І.І. та постійну комісію Черкаської міської ради з питань земельних відносин, архітектури, містобудування, реклами та комунальної власності (Савенко О.С.).




















Секретар міської ради





О.Р.Радуцький