Статус: Чинне












ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА






Друга сесія







РІШЕННЯ













Від

24.04.2017

2-1977







м.Черкаси







<









Про перейменування територіального центру соціальної допомоги Соснівського району
м. Черкаси та реорганізацію територіального центру соціальної допомоги Придніпровського району
м. Черкаси






>









З метою оптимізації структури територіальних центрів соціальної допомоги м. Черкаси, відповідно до статті 59 Господарського кодексу України, статей 104, 106, 107 Цивільного кодексу України, Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців», пункту 30 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання діяльності територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» від 29.12.2009 № 1417, Наказу Міністерства соціальної політики від 24.06.2015 № 653 «Про затвердження Типового положення про центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


1. Перейменувати територіальний центр соціальної допомоги Соснівського району м. Черкаси (код ЄДРПОУ 21356385) на територіальний центр надання соціальних послуг м. Черкаси.

2. Провести перереєстрацію установи згідно з вимогами законодавства.

3. Упорядкувати написи в печатках, штампах, вивісці установи відповідно до затвердженої назви.

4. Затвердити Положення про територіальний центр надання соціальних послуг м. Черкаси згідно з додатком 1.

5. Затвердити чисельність працівників територіального центру надання соціальних послуг м. Черкаси у кількості 178,5 штатних одиниці та визначити перелік його підрозділів:

відділення соціальної допомоги вдома;

відділення денного перебування № 1;

відділення денного перебування № 2;

відділення соціальної реабілітації дітей-інвалідів;

відділення денного догляду дітей-інвалідів;

відділення організації надання адресної натуральної  допомоги;

відділення визначення індивідуальних потреб у соціальних послугах;

відділ бухгалтерського обліку та звітності.

6. Затвердити у складі відділень територіального центру надання соціальних послуг м. Черкаси посади, не передбачені типовими штатними нормативами чисельності працівників територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) згідно з додатком 2.

7. Припинити територіальний центр соціальної допомоги Придніпровського району м. Черкаси (код ЄДРПОУ 34726244) шляхом приєднання до територіального центру надання соціальних послуг м. Черкаси.

8. Встановити, що заявлення кредиторами своїх кредиторських вимог здійснюється протягом двох місяців з дня оприлюднення повідомлення про рішення щодо припинення юридичної особи територіального центру соціальної допомоги Придніпровського району м. Черкаси у письмовій формі за адресою: 18005, м. Черкаси, бул. Шевченка, 307.

9. Визнати територіальний центр надання соціальних послуг м. Черкаси правонаступником усіх майнових і немайнових прав і обов’язків територіального центру соціальної допомоги Придніпровського району
м. Черкаси.

10. Утворити комісію з припинення територіального центру соціальної допомоги Придніпровського району м. Черкаси та затвердити її персональний склад згідно з додатком 3.

11. Комісії з припинення територіального центру соціальної допомоги Придніпровського району м. Черкаси забезпечити здійснення усіх організаційно-правових заходів, пов'язаних з припиненням юридичної особи, відповідно до вимог законодавства

12. Комісії, зазначеній у пункті 9, у тримісячний строк з дня прийняття рішення в установленому порядку подати на затвердження Черкаською міською радою передавальний акт юридичної особи, що припиняється.

11. Визнати рішення Черкаської міської ради від 13.02.2017 № 2- 1651 «Про утворення Центру надання соціальних послуг м. Черкаси та реорганізацію територіальних центрів соціальної допомоги м. Черкаси» та від 02.03.2017 № 2-1792 «Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 13.02.2017
№ 2-1651 «Про утворення Центру надання соціальних послуг м. Черкаси та реорганізацію територіальних центрів соціальної допомоги м. Черкаси» такими, що втратили чинність.

12. Оприлюднити це рішення в засобах масової інформації.

13. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту соціальної політики Черкаської міської ради Мовчан О. М. та постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я, материнства, дитинства, сім’ї, соціального захисту, освіти, науки, культури, фізкультури та спорту (Цегвінцева А. В.).



















Секретар міської ради





О.Р.Радуцький



Додатки

2-1977 24.04.17 додатки.doc