Проект рішення






На

235-8-рд



ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА



<


















Про проект рішення міської ради «Про внесення змін до проекту рішення Черкаської міської ради «Про затвердження положень про відзначення міськими нагородами»






>


















На виконання доручення міського голови від 26.07.2016 № 148-дор, відповідно до ст. 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Черкаської міської ради

ВИРІШИВ:



1. Погодити та подати на розгляд і затвердження Черкаської міської ради проект рішення «Про внесення змін до проекту рішення Черкаської міської ради «Про затвердження положень про відзначення міськими нагородами», погодженого рішенням виконавчого комітету Черкаської міської ради від 26.07.2016 № 927, а саме:

    1. Викласти підпункт 2.5. пункту 2 «Положення про нагрудний знак «За мужність і героїзм» у такій редакції:

«2.5. Нагрудний знак «За мужність і героїзм» та історія нагороди


Нагрудний знак «За мужність і героїзм» засновано у 2016 році за пропозицією виконавчого комітету Черкаської міської ради.



Посвідчення

Посвідчення, розміром у розгорнутому вигляді 16/11 см., з твердого картону, ззовні обклеюється шкірозамінником (бала дек) ,синьо-блакитного кольору. На лицьовій стороні – герб золотого кольору. Всередині посвідчення поліграфічні вклейки з інформацією замовника і зображенням нагороди.


    1. Доповнити пункт 2 «Положення про нагрудний знак «За мужність і героїзм» підпунктом 2.6. такого змісту:

«2.6. Опис нагрудного знака «За мужність і героїзм»

Нагрудний знак «За мужність і героїзм» виготовляється з металу жовтого кольору та має форму 8-кутної зірки. На лицьовому боці нагрудного знака в центрі меншого кола розміщено зображення герба м. Черкаси.

Зверху та з обох боків зображення герба м. Черкаси – на фоні синього та червоного кольорів напис літерами, виконаний емаллю прозорого кольору «За мужність і героїзм», знизу –«м. Черкаси».

Нагорода виготовляється технологією штампування та має розміри 50х50 мм. Зворотній бік медалі – рельєфний.

За допомогою кільця з вушком нагрудний знак з'єднується з колодкою, обтягнутою шовковою муаровою стрічкою блакитно-жовтого кольорів.

Розмір колодки:висота – 20 мм, ширина – 30 мм. На зворотному боці колодки – застібка для прикріплення нагрудного знака до одягу.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Шевченка Г.Ю.



















Міський голова





А.В. Бондаренко










Департамент ОРГАНІЗАЦІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ

черкаської міської ради


Україна, 18000, м. Черкаси, вул. Б.Вишневецького, 36, т./ф. 45-35-50, e-mail: malischuk@rada.ck.ua


_________________ № ________

на № _______________________



Пояснювальна записка

до проекту рішення Черкаської міської ради

«Про внесення змін до проекту рішення Черкаської міської ради

«Про затвердження положень про відзначення міськими нагородами»


Метою прийняття рішення є внесення змін до «Положення про нагрудний знак «За мужність і героїзм» проекту рішення Черкаської міської ради «Про затвердження положень про відзначення міськими нагородами», погодженого рішенням виконавчого комітету Черкаської міської ради від 26.07.2016 № 927. Зокрема, на виконання доручення міського голови від 26.07.2016 № 148-дор доопрацьовано проект зображення нагрудного знака «За мужність і героїзм» та опис вищезазначеної міської відзнаки.



Директор департаменту

організаційного забезпечення





Л.М. Маліщук