Проект рішення







239-8-рд



ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА



<


















Про згоду щодо надання дозволу на розміщення сумісного підвісу кабелю на опорах, які є власністю територіальної громади міста Черкаси






>


















Розглянувши звернення ТОВ «МакЛаут-ЧС» від 25.03.2016 №04 (вх. ДОЗ №3830-01-18 від 28.03.2016 р.) стосовно розміщення сумісного підвісу оптоволоконного кабелю на опорах зовнішнього освітлення та опорах контактної мережі електротранспорту , які є власністю територіальної громади міста Черкаси та перебувають на балансі комунальних підприємств «Міськсвітло» та «Черкасиелектротранс» Черкаської міської ради, з метою належного надання каналів передавання даних для камер вуличного відеоспостереження в межах соціального проекту «Безпечне місто» та відповідно до ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада

ВИРІШИЛА:


1. Надати згоду комунальному підприємству електромереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло» Черкаської міської ради та комунальному підприємству «Черкасиелектротранс» Черкаської міської ради, в у господарському віддані яких перебувають опори зовнішнього освітлення та опори контактної мережі електротранспорту, на розміщення сумісного підвісу оптоволоконного кабелю, з вартістю підвісу за одну опору на місяць у сумі 1 гривня в т.ч. ПДВ.


2. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради Яценка О.О., та постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, промисловості, транспорту, зв’язку, підприємництва, екології та охорони навколишнього середовища (Кіта І.М.)



















Міський голова





А.В. Бондаренко


УКРАЇНА

ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА

ДЕПАРТАМЕНТ ЕКОНОМІКИ ТА РОЗВИТКУ

18000, м. Черкаси, вул. Б. Вишневецького, 36, тел/факс.: (0472) 32-02-84,

е-mail: depec@ukr.net





Пояснювальна записка

до проекту рішення Черкаської міської ради «Про згоду щодо надання дозволу на розміщення сумісного підвісу кабелю на опорах освітлення, які є власністю територіальної громади міста Черкаси»


Впродовж п’яти років компанія МакЛаут надає місту всебічну допомогу, це і безкоштовні послуги до мережі Інтернет для комунальних підприємств, дитячих садочків, шкіл, медичних закладів, облаштування безоплатних WI-FI зон в парках та місцях відпочинку. Окрім цього, компанія МакЛаут на безкоштовній основі надає канали передавання даних для камер вуличного відеоспостереження в межах соціального проекту «Безпечне місто». В зв’язку з тим, що камери спостереження розташовані на опорах вуличного освітлення, або опорах контактної мережі електротранспорту, компанія була змушена, для організації підключення камер-відеоспостереження, використовувати ці опори для сумісного підвісу кабелю.

На підставі вищевикладеного, пропонуємо прийняти відповідне рішення, що врегулює та впорядкує господарські відносин між комунальними підприємствами Черкаської міської ради та ТОВ «МакЛаут-ЧС».



Директор департаменту економіки та розвитку





І.І. Удод